Gonesh Advocaten

INTELLECTUELE EIGENDOM 

 

Op het gebied van Intellectueel Eigendomsrecht, en dan met name het Auteursrecht en het Merkrecht, adviseert Gonesh Advocatuur cliënten veelvuldig op welke wijze deze rechten het beste kunnen worden beschermd. In overleg met cliënten wordt overgegaan tot het registreren van merken en/of modellen. Ook adviseert dit kantoor bij het opstellen van en/of het aanscherpen van contracten betreffende Intellectueel Eigendomsrechten, zoals licentiecontracten of overdrachtscontracten. Geheimhoudingsclausules zijn onontbeerlijk in contracten betreffende intellectuele eigendomsrechten.

Gonesh Advocatuur treedt  veelvuldig op in inbreukzaken. Gelukkig voor alle betrokkenen wordt het merendeel van deze zaken geregeld. Mocht het evenwel tot een procedure komen, dan heeft mr.drs Aroon Gonesh ruime ervaring in het procederen tot aan de hoogste instanties.

Meer specifiek kunnen wij dit kantoor u bijstaan op de volgende gebieden:

  • Auteursrecht
  • Handelsnamen
  • Merken- en modellenrecht
  • Entertainmentrecht
  • ICT

Heeft u interesse in een van de diensten of wilt u een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op via het contactformulier of bel direct met ons kantoor.

Gonesh Advocaten


Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)