Gonesh Advocaten

ONDERNEMINGSRECHT
Het ondernemingsrecht is een breed rechtsterrein waarvan het vennootschapsrecht  het recht betreffende de structuur en de inrichting van vennootschappen een onderdeel is.

Gonesh Advocatuur heeft gedegen kennis op het terrein van het ondernemingsrecht. Ondernemers en potentiële ondernemers kunnen geadviseerd worden over tal van ondernemingsrechtelijke onderwerpen, zoals de te kiezen rechtsvorm. - (BV, NV, stichting, vereniging, maatschap, vennootschap onder firma, e.d.), - besluitvorming binnen de onderneming- bestuurdersaansprakelijkheid - fusies en overname.

Gonesh Advocatuur adviseert ondernemingen bij het opstellen van overeenkomsten en algemene voorwaarden. Tevens staat dit kantoor ondernemingen bij in procedures over bijvoorbeeld oneerlijke concurrentie, aansprakelijkheidstellingen, ontbinding en nakoming van overeenkomsten.

Heeft u interesse in een van de diensten of wilt u een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op via het contactformulier of bel direct met ons kantoor.

Gonesh Advocaten


Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)